U, de petitionaris

Stop de afbraak van ons OV

342 ondertekeningen

De regering wil duizenden banen in het openbaar vervoer schrappen. Dit zal neerkomen op gemiddeld 40 procent minder stadsvervoer. Niet alleen het personeel is hiervan slachtoffer, maar de gehele samenleving. Daarom zijn we solidair met de stakingen in het ov: Stop de afbraak, teken deze petitie!

Petitie

Wij

Werkenden, studenten, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden

 

constateren dat:

Dat de regering en zijn gedoogpartner 120 miljoen euro op het openbaar vervoer willen bezuinigen. Dat zal leiden tot gemiddeld 40 procent minder stadsvervoer en het schrappen van duizenden banen. Hiermee wordt niet alleen het personeel hard getroffen, maar de gehele samenleving. Want wij hebben allemaal baat bij goed stadsvervoer. Het is dus terecht dat de werknemers van de stadsvervoersbedrijven in de grote steden gaan staken tegen deze kaalslag.

 

en verzoeken

a) Dat de bezuinigingen volledig worden geschrapt. b) Iedereen die het openbaar vervoer een warm hart toedraagt de stakers in het openbaar vervoer te steunen, deze petitie te ondertekenen en naar de manifestaties op 7 juni en 9 juni in respectievelijk Amsterdam en Rotterdam te komen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
20-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Maina van der Zwan 
Organisatie:
Rekening Retour 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen