You, the petitioner

Stop de afbraak van ons OV

342 signatures

De regering wil duizenden banen in het openbaar vervoer schrappen. Dit zal neerkomen op gemiddeld 40 procent minder stadsvervoer. Niet alleen het personeel is hiervan slachtoffer, maar de gehele samenleving. Daarom zijn we solidair met de stakingen in het ov: Stop de afbraak, teken deze petitie!

Petition

We

Werkenden, studenten, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden

 

observe

Dat de regering en zijn gedoogpartner 120 miljoen euro op het openbaar vervoer willen bezuinigen. Dat zal leiden tot gemiddeld 40 procent minder stadsvervoer en het schrappen van duizenden banen. Hiermee wordt niet alleen het personeel hard getroffen, maar de gehele samenleving. Want wij hebben allemaal baat bij goed stadsvervoer. Het is dus terecht dat de werknemers van de stadsvervoersbedrijven in de grote steden gaan staken tegen deze kaalslag.

 

and request

a) Dat de bezuinigingen volledig worden geschrapt. b) Iedereen die het openbaar vervoer een warm hart toedraagt de stakers in het openbaar vervoer te steunen, deze petitie te ondertekenen en naar de manifestaties op 7 juni en 9 juni in respectievelijk Amsterdam en Rotterdam te komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-20 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Maina van der Zwan 
Organisation:
Rekening Retour 
Website:

History

Signatures