U, de petitionaris
Almere poort afbeelding

Stop bouwen in het Cascadepark

505 ondertekeningen

De gemeente is bezig met het herontwikkelen van het bestemmingsplan voor het Cascadepark West, in het huidige plan staat het ontwerp van 2 onder 1 kap woningen langs de waterkant. Het fiets/wandel pad zal dan gewijzigd worden in een doodlopende straat. Tot 6 december 2017 kon er bezwaar worden ingediend. In februari 2018 is de petitie ingediend bij de gemeenteraad. In juli en augustus 2018 zijn diverse gemeenteraadsleden wezen kijken in het Cascadepark. In september 2018 zal het bestemmingsplan in de gemeenteraad worden behandeld.

Petitie

Wij

Bewoners van Almere Poort

 

constateren dat:

  • Er wordt steeds meer gebouwd in het park

  • dit is zonde van de groene strook in onze wijk.

  • Het enige deel wat nog volledig groen is (Cascadepark West) wordt mogelijk ook nog bebouwd, hierdoor zal het mooiste fiets/wandelpad, langs het water, verdwijnen.

  • Deze bebouwing zal grote gevolgen hebben voor flora, fauna en gebruikers (kinderen die naar school fietsen) van het park!

 

en verzoeken

Wijzigen van het bestemmingsplan zodat er geen woningen gebouwd worden in het Cascadepark West.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
22-02-2018 
Petitionaris:
Saskia 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanbieden petitie

Volgende week donderdag (22 feb) wordt deze petitie aangeboden aan de Raad..

17-02-2018