You, the petitioner
Almere poort afbeelding

Stop bouwen in het Cascadepark

505 signatures

De gemeente is bezig met het herontwikkelen van het bestemmingsplan voor het Cascadepark West, in het huidige plan staat het ontwerp van 2 onder 1 kap woningen langs de waterkant. Het fiets/wandel pad zal dan gewijzigd worden in een doodlopende straat. Tot 6 december 2017 kon er bezwaar worden ingediend. In februari 2018 is de petitie ingediend bij de gemeenteraad. In juli en augustus 2018 zijn diverse gemeenteraadsleden wezen kijken in het Cascadepark. In september 2018 zal het bestemmingsplan in de gemeenteraad worden behandeld.

Petition

We

Bewoners van Almere Poort

 

establish that:

  • Er wordt steeds meer gebouwd in het park

  • dit is zonde van de groene strook in onze wijk.

  • Het enige deel wat nog volledig groen is (Cascadepark West) wordt mogelijk ook nog bebouwd, hierdoor zal het mooiste fiets/wandelpad, langs het water, verdwijnen.

  • Deze bebouwing zal grote gevolgen hebben voor flora, fauna en gebruikers (kinderen die naar school fietsen) van het park!

 

and request

Wijzigen van het bestemmingsplan zodat er geen woningen gebouwd worden in het Cascadepark West.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2018-02-22 
Lead petitioner:
Saskia 

History

Signatures

Updates

Aanbieden petitie

Volgende week donderdag (22 feb) wordt deze petitie aangeboden aan de Raad..

2018-02-17