U, de petitionaris
Attero woonwijk

Stop afvalverwerker Attero in Deurne

229 ondertekeningen

In een straal vanaf 500m van onze woonwijk staat afvalverwerker Attero.Dit bedrijf geeft een enorme stankoverlast van GFT-geur die over onze woonwijk trekt.Buiten zitten is bij bepaalde windrichting niet mogelijk.Stop de stankoverlast van GFT-afvalverwerker Attero. Voorkom de voorgenomen uitbreiding

Petitie

Wij

Bewoners van de gemeente Deurne

 

constateren

  • Dat de leefbaarheid van de grootste woonwijken van de gemeente Deurne in het gedrang is vanwege de stankoverlast van Attero.
  • Bewoners worden beperkt in hun woongenot: ramen en deuren moet je sluiten of je moet binnen gaan zitten als de windrichting over de wijk trekt.

 

en verzoeken

Afvalverwerker Attero te stoppen met het verwerken van afval en het produceren van stankoverlast in de directe woonomgeving van de inwoners van de gemeente Deurne en de voorgenomen uitbreiding te voorkomen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Einddatum:
01-01-2023 
Petitionaris:
Anita Maassen-Jansen 
Organisatie:
aktiegroep Geen Frisse Toekomst Deurne 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Wijkraden in overleg

De wijkraden zijn ingelicht en zijn in overleg over dit onderwerp.

06-01-2022

Aanvraag ligt bij PROVINCIE tot 4 februari !!!

PROVINCIAAL BLAD officiele uitgave provincie Noord Brabant

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Fase 1 Attero BV Energiestraat 22 Deurne GS van Noord Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning op de aanvraag ( eerste fase) te verlenen. De aanvraag, de ontwerpbeschikking, en de bijbehorende stukken liggen vanaf 24 dec tm 4 februari 2022 ter inzage bij de gemeente Deurne.

+Lees meer...

Voor locatie en tijdstippen verwijzen wij u naar de website van de gemeente. Ieder kan tot en met 4 februari 2022 tav de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de OmgevingsDienst Zuidoost-Brabant. Een vezoek tot hoorzitting moet binnen 3 weken na de begindatum van inzage bij de ODZB worden ingediend. Aan deze procedure is het kenmerk 00204720 gekoppeld, bij correspondentie vermelden.

05-01-2022

Eindhovens Dagblad met informatie

https://www.ed.nl/de-peel/groen-licht-voor-uitbreiding-afvalverwerker-wekt-chagrijn-in-deurnese-wijk-heel-de-buurt-stinkt-naar-gft~a04a6c4c/203087769/ .

05-01-2022