You, the petitioner
Attero woonwijk

Stop afvalverwerker Attero in Deurne

279 signatures

In een straal vanaf 500m van onze woonwijk staat afvalverwerker Attero.Dit bedrijf geeft een enorme stankoverlast van GFT-geur die over onze woonwijk trekt.Buiten zitten is bij bepaalde windrichting niet mogelijk.Stop de stankoverlast van GFT-afvalverwerker Attero. Voorkom de voorgenomen uitbreiding

Petition

We

Bewoners van de gemeente Deurne

 

observe

  • Dat de leefbaarheid van de grootste woonwijken van de gemeente Deurne in het gedrang is vanwege de stankoverlast van Attero.
  • Bewoners worden beperkt in hun woongenot: ramen en deuren moet je sluiten of je moet binnen gaan zitten als de windrichting over de wijk trekt.

 

and request

Afvalverwerker Attero te stoppen met het verwerken van afval en het produceren van stankoverlast in de directe woonomgeving van de inwoners van de gemeente Deurne en de voorgenomen uitbreiding te voorkomen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Closing date:
2023-01-01 
Lead petitioner:
Anita Maassen 
Organisation:
aktiegroep Geen Frisse Toekomst Deurne 
Website:

History

Signatures

Updates

Twee zienswijzen in behandeling

We hebben bericht gekregen van de provincie dat de zienswijzen in behandeling zijn genomen. Om sterk te staan hebben we een milieu-jurist de zienswijzen laten opstellen.

+Read more...

We hebben er 2 laten maken, voor het geval de ene zou worden afgewezen. Dit heeft 500 euro gekost. Als u ons wilt steunen, zou ik u willen vragen een mail te sturen naar gftdeurne@gmail.com dan kan ik u een tikkie sturen. Alvast dank ! Actiegroep G.F.T. Deurne

2022-04-11

Weth,Biemans(DOE) en Verhees(DeurneNu) accoord uitbreiding 8ha Kranenmortel

Ondanks alle brieven waarin wij bij de gemeente, politieke partijen, provincie en gedeputeerden onze bezorgdheid uitten over de leefbaarheid van onze wijken door de uitbreiding van Attero en de gevaren van het industrieterrein de Kranenmortel op 600m van onze drukbevolkte wijken, is wethouder Biemans (DOE) accoord gegaan met het uitbreiden van de Kranenmortel met 8 hectare (eindhovens dagblad 10/3). Dat wil zeggen een categorie 5.1 industrieterrein waar dus een vuurwerkfabriek, landbouwchemicalienfabriek, gasverwerkingsindustrie mag komen. Wellicht een mega-afvalverwerkingsinstallatie van Attero met alle gevolgen vandien. Diep teleurgesteld in onze B&W en de gemeenteraadsleden die hen een mandaat hebben gegeven.

+Read more...

Welke partij gaat ons helpen ?

2022-03-10

Zienswijze door gemeente

https://dmgdeurne.nl/ook-gemeente-deurne-zet-vraagtekens-bij-vergunning-van-provincie-voor-attero/.

2022-02-12