You, the petitioner
Attero woonwijk

Stop afvalverwerker Attero in Deurne

280 signatures

In een straal vanaf 500m van onze woonwijk staat afvalverwerker Attero.Dit bedrijf geeft een enorme stankoverlast van GFT-geur die over onze woonwijk trekt.Buiten zitten is bij bepaalde windrichting niet mogelijk.Stop de stankoverlast van GFT-afvalverwerker Attero. Voorkom de voorgenomen uitbreiding

Petition

We

Bewoners van de gemeente Deurne

 

observe

  • Dat de leefbaarheid van de grootste woonwijken van de gemeente Deurne in het gedrang is vanwege de stankoverlast van Attero.
  • Bewoners worden beperkt in hun woongenot: ramen en deuren moet je sluiten of je moet binnen gaan zitten als de windrichting over de wijk trekt.

 

and request

Afvalverwerker Attero te stoppen met het verwerken van afval en het produceren van stankoverlast in de directe woonomgeving van de inwoners van de gemeente Deurne en de voorgenomen uitbreiding te voorkomen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Closing date:
2023-01-01 
Lead petitioner:
Anita Maassen 
Organisation:
aktiegroep Geen Frisse Toekomst Deurne 
Website:

History

Signatures

Updates

In de uitzending Zembla, 6 oktober 2022

https://dmgdeurne.nl/tv-programma-zembla-opnieuw-in-deurne-nu-industrieterrein-kranenmortel-onder-de-loep/ .

2022-09-15

Het wordt nog erger

Op emissieregistraties van de Rijksoverheid blijkt dat de hoeveelheid Zeer Zorgwekkende Stoffen op de Kranenmortel alsmaar toeneemt.

De milieucategorie 4.2 tm 5.2 die door de gemeente is toegekend maakt dat alle zware industrie mag. Op de vraag of bij de uitbreiding gegarandeerd kan worden dat de milieucategorie onder de 4.2 wordt, geeft b en w duidelijk aan dat dat niet gegarandeerd kan worden. Kijk uitzending Zembla do 6 oktober.

2022-09-03

**Provincie erkent noodzaak afstand mestverwerkers ten opzichte van burgerwoningen**

Ook de provincie begint zich te roeren en spreekt over mestverwerking niet in de nabije omgeving van burgerwoningen. Attero bevindt zich op 335m van burgerwoningen en een complete woonwijk, plus op 285m van sportpark de Kranenmortel.

+Read more...

In hun bestemming mogen zij ook mest, feces en urine opslaan en verwerken.

Wij staan in contact met de provincie.

Wilt u ons steunen, neem contact op via gftdeurne@gmai.com

2022-07-06