U, de petitionaris
Brief cyril khattyoev gemeente echt susteren

Steun brief Cyril: Echt-Susteren hijs de regenboogvlag

71 ondertekeningen

Cyril Khattyoev roept zijn gemeente Echt-Susteren op de regenboogvlag te hijsen op het stadhuis. Hij wil graag dat diversiteit daar welkom is, want dat is het daar nu niet. Hij stuurt een brief met de Limburgse regenboogvlag als cadeau naar B&W, gemeenteraad en naar de inwoners van die gemeente.

Petitie

Wij

De inwoners van Limburg en anderen die het hijsen van de regenboogvlag een warm hart toedragen,

 

constateren

  • Dat de gemeente Echt-Susteren diversiteit en lhbti-beleid nog steeds niet hoog in het vaandel heeft staan door de regenboogvlag met Coming Out Dag te hijsen.
  • Dat de inwoners, belangstellenden en onder andere COC Limburg zich daar al jaren voor inzet, maar de reactie van de gemeente altijd negatief blijft.
  • Dat de gemeente daarmee de lhbti'ers in haar gemeente en het AZC met de meeste lhbti-vluchtelingen van Nederland te kort doet.

 

en verzoeken

  • Het college van B&W gehoor te geven aan de brief van Cyril Khattyoev om de Limburgse regenboogvlag te hijsen op of naast het gemeentehuis op Coming Out Dag (maandag 11 oktober 2021)
  • Het college van B&W zich actief in te zetten voor de diverse samenleving in haar gemeente
  • De gemeenteraad de oproep van Cyril Khattyoev als inwoner van Echt-Susteren te ondersteunen en zich actief in te zetten, zodat de Limburgse regenboogvlag wordt gehesen

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Echt-Susteren 
Petitieloket:
Petitionaris:
Odin Westen 
Organisatie:
Provinciale statenlid Limburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen