You, the petitioner
Brief cyril khattyoev gemeente echt susteren

Steun brief Cyril: Echt-Susteren hijs de regenboogvlag

80 signatures

Cyril Khattyoev roept zijn gemeente Echt-Susteren op de regenboogvlag te hijsen op het stadhuis. Hij wil graag dat diversiteit daar welkom is, want dat is het daar nu niet. Hij stuurt een brief met de Limburgse regenboogvlag als cadeau naar B&W, gemeenteraad en naar de inwoners van die gemeente.

Petition

We

De inwoners van Limburg en anderen die het hijsen van de regenboogvlag een warm hart toedragen,

 

observe

  • Dat de gemeente Echt-Susteren diversiteit en lhbti-beleid nog steeds niet hoog in het vaandel heeft staan door de regenboogvlag met Coming Out Dag te hijsen.
  • Dat de inwoners, belangstellenden en onder andere COC Limburg zich daar al jaren voor inzet, maar de reactie van de gemeente altijd negatief blijft.
  • Dat de gemeente daarmee de lhbti'ers in haar gemeente en het AZC met de meeste lhbti-vluchtelingen van Nederland te kort doet.

 

and request

  • Het college van B&W gehoor te geven aan de brief van Cyril Khattyoev om de Limburgse regenboogvlag te hijsen op of naast het gemeentehuis op Coming Out Dag (maandag 11 oktober 2021)
  • Het college van B&W zich actief in te zetten voor de diverse samenleving in haar gemeente
  • De gemeenteraad de oproep van Cyril Khattyoev als inwoner van Echt-Susteren te ondersteunen en zich actief in te zetten, zodat de Limburgse regenboogvlag wordt gehesen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Echt-Susteren 
Petition desk:
Lead petitioner:
Odin Westen 
Organisation:
Provinciale statenlid Limburg 

History

Signatures