U, de petitionaris
Img 3058

Sportlaan is racebaan

Feedback

Deze petitie gaat in een andere vorm via een andere procedure verder


Door het definitief 'afbouwen' van de Sportlaan werkt de Gemeente Zwolle mee aan het onveilig maken van de situatie in, op en rondom de Sportlaan.

Petitie

Wij

Bewoners van de Sportlaan, bezoekers en leden CSV'28, ouders, leraren en leerlingen van IKC Het Festival, bewoners Breecamp en overige omwonenden, bezoekers, werknemers

 

constateren dat:

  • Vanaf 12 juni start de Gemeente Zwolle met de definitieve inrichting van de Sportlaan.

  • De Sportlaan wordt eenrichtingsverkeer waardoor alle verkeer, inclusief vracht-, landbouw- en bouwverkeer 'terug' MOET langs de woningen.

  • Met name voor de bewoners van de Sportlaan 11 - 87 is dit een lastige en gevaarlijke situatie. De Sportlaan is nu al zeer druk door de basisscholen, voetbalvereniging en zwembad.

  • Het verkeer over de bestaande klinkerweg voor de woningen langs zal met 100% toenemen. Erg fijn voor de vele kinderen die hier wonen!

  • De nu bestaande asfaltweg wordt voorzien van klinkerverharding zonder snelheidsbeperkende maatregelen. De bestaande 'parallelweg' wordt voorzien van snelheidsbeperkende maatregelen in de vorm van een ronde 'punaise'.

 

en verzoeken

Om op beide delen van de Sportlaan snelheidsbeperkende maatregelen in de vorm van een ronde 'punaises' aan te leggen en de Sportlaan (geasfalteerde stuk) twee-richtingsverkeer te houden zoals dat nu is. De 'parallelweg' te gebruiken als 1-richtingsverkeer.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Einddatum:
04-09-2017 
Antwoord verwacht:
14-09-2017 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Dennis Hessels 

Geschiedenis

Ondertekeningen