You, the petitioner
Img 3058

Sportlaan is racebaan

Feedback

Deze petitie gaat in een andere vorm via een andere procedure verder


Door het definitief 'afbouwen' van de Sportlaan werkt de Gemeente Zwolle mee aan het onveilig maken van de situatie in, op en rondom de Sportlaan.

Petition

We

Bewoners van de Sportlaan, bezoekers en leden CSV'28, ouders, leraren en leerlingen van IKC Het Festival, bewoners Breecamp en overige omwonenden, bezoekers, werknemers

 

establish that:

  • Vanaf 12 juni start de Gemeente Zwolle met de definitieve inrichting van de Sportlaan.

  • De Sportlaan wordt eenrichtingsverkeer waardoor alle verkeer, inclusief vracht-, landbouw- en bouwverkeer 'terug' MOET langs de woningen.

  • Met name voor de bewoners van de Sportlaan 11 - 87 is dit een lastige en gevaarlijke situatie. De Sportlaan is nu al zeer druk door de basisscholen, voetbalvereniging en zwembad.

  • Het verkeer over de bestaande klinkerweg voor de woningen langs zal met 100% toenemen. Erg fijn voor de vele kinderen die hier wonen!

  • De nu bestaande asfaltweg wordt voorzien van klinkerverharding zonder snelheidsbeperkende maatregelen. De bestaande 'parallelweg' wordt voorzien van snelheidsbeperkende maatregelen in de vorm van een ronde 'punaise'.

 

and request

Om op beide delen van de Sportlaan snelheidsbeperkende maatregelen in de vorm van een ronde 'punaises' aan te leggen en de Sportlaan (geasfalteerde stuk) twee-richtingsverkeer te houden zoals dat nu is. De 'parallelweg' te gebruiken als 1-richtingsverkeer.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zwolle 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-04 
Answer expected:
2017-09-14 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Dennis Hessels 

History

Signatures