U, de petitionaris
950037be 2320 4f9a 8586 d3951ee3e1ab

Red Kresj Lindengracht

2 ondertekeningen

Laat Kresj Lindengracht niet verdwijnen! Steun ons om, als (voormalig) ouders van kinderen op Kresj Lindengracht, het bestuur van IJsterk te overtuigen van het belang van het voortbestaan van deze unieke kinderopvang plek, ook na tijdelijke sluiting ivm de benodigde verbouwing.

Petitie

Wij

ouders en verzorgers van (voormalig) kinderen op Kresj Lindengracht,

 

constateren

dat Kresj Lindengracht op de huidige locatie een unieke kinderopvang plek is die NIET mag verdwijnen! Wij zouden er zo onze kinderen weer voor aanmelden en menen dat het bijzondere karakter van Kresj Lindengracht ook in de toekomst kinderen zal blijven trekken. Eenmaal verloren, zal een plek als deze, met alle geschiedenis die erin zit, nooit meer terugkomen.

 

en verzoeken

het bestuur van IJsterk om Kresj Lindengracht na de tijdelijke sluiting ivm de benodigde verbouwing, te laten voortbestaan op de huidige plek, in de vorm die deze zo bijzonder en uniek maakt (tuin/speelplaats, doordachte inrichting, groepsleiders die al lange tijd aan de Kresj verbonden zijn, gefundeerde pedagogiek etc).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Zita Meijer 

Geschiedenis

Ondertekeningen