You, the petitioner
950037be 2320 4f9a 8586 d3951ee3e1ab

Red Kresj Lindengracht

2 signatures

Laat Kresj Lindengracht niet verdwijnen! Steun ons om, als (voormalig) ouders van kinderen op Kresj Lindengracht, het bestuur van IJsterk te overtuigen van het belang van het voortbestaan van deze unieke kinderopvang plek, ook na tijdelijke sluiting ivm de benodigde verbouwing.

Petition

We

ouders en verzorgers van (voormalig) kinderen op Kresj Lindengracht,

 

observe

dat Kresj Lindengracht op de huidige locatie een unieke kinderopvang plek is die NIET mag verdwijnen! Wij zouden er zo onze kinderen weer voor aanmelden en menen dat het bijzondere karakter van Kresj Lindengracht ook in de toekomst kinderen zal blijven trekken. Eenmaal verloren, zal een plek als deze, met alle geschiedenis die erin zit, nooit meer terugkomen.

 

and request

het bestuur van IJsterk om Kresj Lindengracht na de tijdelijke sluiting ivm de benodigde verbouwing, te laten voortbestaan op de huidige plek, in de vorm die deze zo bijzonder en uniek maakt (tuin/speelplaats, doordachte inrichting, groepsleiders die al lange tijd aan de Kresj verbonden zijn, gefundeerde pedagogiek etc).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Zita Meijer 

History

Signatures