U, de petitionaris
Maxresdefault 2

Red het Persoonlijk Onderwijs en de Isaac Beeckman Academie

2.697 ondertekeningen

De Isaac Beeckman Academie | PVO Kapelle voert ACTIE omdat de minister van Onderwijs onze school vroegtijdig gaat sluiten tegen de conclusie van de Onderwijsinspectie in. Hiermee helpt ze ons unieke onderwijsconcept en onze ontzettend fijne school om zeep.

Petitie

Wij

Leerlingen, ouders, docenten, MR en directie van de school voor Persoonlijk Voortgezet Onderwijs (Isaac Beeckman Academie) in Kapelle

 

constateren dat:

  • de minister van Onderwijs ten onrechte heeft besloten om onze school te sluiten.
  • de onderwijsinspectie in haar rapport van 2 januari jl. concludeert dat onze school nog tot oktober 2024 de gelegenheid moet krijgen om de laatste verbeteringen door te voeren.
  • het kleinschalig onderwijs en zijn bewezen onderwijsconcept in Nederland hierdoor dreigt te verdwijnen.
  • wij nog een kans verdienen, want we hebben bestaansrecht.

 

en verzoeken

de minister om haar besluit omtrent sluiting van onze school te heroverwegen in lijn met de conclusie van de Onderwijsinspectie en onze school tot oktober 2024 de kans te bieden om de laatste ‘onvoldoendes’ op te lossen. Tevens vragen wij haar om rectificatie van de geleden imagoschade in de afgelopen twee jaar.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Petitionaris:
Leerlingen, ouders, docenten, MR en directie 
Organisatie:
School voor Persoonlijk Voortgezet Onderwijs (Isaac Beeckman Academie) in Kapelle 

Geschiedenis

Ondertekeningen