You, the petitioner
Maxresdefault 2

Red het Persoonlijk Onderwijs en de Isaac Beeckman Academie

2,689 signatures

De Isaac Beeckman Academie | PVO Kapelle voert ACTIE omdat de minister van Onderwijs onze school vroegtijdig gaat sluiten tegen de conclusie van de Onderwijsinspectie in. Hiermee helpt ze ons unieke onderwijsconcept en onze ontzettend fijne school om zeep.

Petition

We

Leerlingen, ouders, docenten, MR en directie van de school voor Persoonlijk Voortgezet Onderwijs (Isaac Beeckman Academie) in Kapelle

 

establish that:

  • de minister van Onderwijs ten onrechte heeft besloten om onze school te sluiten.
  • de onderwijsinspectie in haar rapport van 2 januari jl. concludeert dat onze school nog tot oktober 2024 de gelegenheid moet krijgen om de laatste verbeteringen door te voeren.
  • het kleinschalig onderwijs en zijn bewezen onderwijsconcept in Nederland hierdoor dreigt te verdwijnen.
  • wij nog een kans verdienen, want we hebben bestaansrecht.

 

and request

de minister om haar besluit omtrent sluiting van onze school te heroverwegen in lijn met de conclusie van de Onderwijsinspectie en onze school tot oktober 2024 de kans te bieden om de laatste ‘onvoldoendes’ op te lossen. Tevens vragen wij haar om rectificatie van de geleden imagoschade in de afgelopen twee jaar.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Lead petitioner:
Leerlingen, ouders, docenten, MR en directie 
Organisation:
School voor Persoonlijk Voortgezet Onderwijs (Isaac Beeckman Academie) in Kapelle 

History

Signatures