U, de petitionaris
Smiley...

Red de 'smiley-schotel van de Sumatrastraat', Amsterdam

159 ondertekeningen

OPROEP: Lieve Buurtbewoners, Voorbijgangers, Amsterdammers, Toeristen, Dagjesmensen, Vrienden en Nederlanders, als u net als ik NIET wilt dat de enige mooie Schotelantenne 'De Smiley van de Sumatrastraat' wordt weggehaald... reageer hier dan alstublieft! Alvast heel erg bedankt voor uw steun, groetjes en een Smile van Von.

Petitie

Wij

Buurtbewoners, Voorbijgangers, Amsterdammers, Toeristen, Dagjesmensen, Vrienden en Nederlanders.

 

constateren dat:

Mijn Smiley-schotel (fotoprijs) is al meer dan 10 jaar een Boegbeeld in de buurt, elke dag worden er Foto's van gemaakt en tovert een Lach op vele gezichten. Ook is het een Oriëntatie punt voor de Buurt (bijvoorbeeld voor de gasten van het Stayokay-hotel op het Timorplein)Gaan nu ook alle Schotels van mijn Buren(of in heel Amsterdam, heel Nederland)óók weggehaald worden? Het dient geen enkel nut om mijn Smiley-schotel weg te halen, steunt u mij?

 

en verzoeken

GELIJKE RECHTEN! ÉÉN (mooie zelf beschilderde Smiley) Schotelantenne weg van de Gevel, ALLE Schotelantennes weg van de Gevels! Niet alleen van mijn Gevel maar in heel Amsterdam en in heel Nederland! OF: LAAT mijn Mooie Smiley-Schotel gewoon HANGEN!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
04-08-2020 
Petitionaris:
Yvonne Lucienne Böhne 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Mijn Smiley-Schotel hangt er gelukkig nog :)

Dank jullie allen, nogmaals, voor het ondertekenen :) klik op afbeelding bekijken om de hele foto met mijn Smiley-Schotel én geveltuin te zien.

08-09-2015

Onder mijn Smiley-schotel :)

Met Jan Kooijman en mijn lieve buurmeisje Kelly op de foto, onder mijn Smiley-schotel :) 15-05-2014..

16-05-2014

Overhandiging 'Smiley-trofee' :)

Michelle Courtens -Zangeres/Muzikant van oa de band Einstein Barbie- is de 100 ste ondertekenaar! van mijn petitie: Red de 'smiley-schotel van de Sumatrastraat', Amsterdam Gisteren voor aanvang van het optreden van Michelle Courtens en Karin Giphart in Theater de Roode Bioscoop in Amsterdam, heb ik haar de 'Smiley-trofee' overhandigd :) Ze kreeg meteen een Big Smile op haar gezicht :D Zo zie ik het graag! Groetjes en een Smile van Von.       ps. De afbeelding is een beeeeetje te groot, je ziet hier Karin Giphart, die achter Michelle Courtens staat..

+Lees meer...

klik op de foto en kies optie -Afbeelding bekijken- dan zie je een Smilende Michelle :)

19-11-2013