You, the petitioner
Smiley...

Red de 'smiley-schotel van de Sumatrastraat', Amsterdam

159 signatures

OPROEP: Lieve Buurtbewoners, Voorbijgangers, Amsterdammers, Toeristen, Dagjesmensen, Vrienden en Nederlanders, als u net als ik NIET wilt dat de enige mooie Schotelantenne 'De Smiley van de Sumatrastraat' wordt weggehaald... reageer hier dan alstublieft! Alvast heel erg bedankt voor uw steun, groetjes en een Smile van Von.

Petition

We

Buurtbewoners, Voorbijgangers, Amsterdammers, Toeristen, Dagjesmensen, Vrienden en Nederlanders.

 

establish that:

Mijn Smiley-schotel (fotoprijs) is al meer dan 10 jaar een Boegbeeld in de buurt, elke dag worden er Foto's van gemaakt en tovert een Lach op vele gezichten. Ook is het een Oriëntatie punt voor de Buurt (bijvoorbeeld voor de gasten van het Stayokay-hotel op het Timorplein)Gaan nu ook alle Schotels van mijn Buren(of in heel Amsterdam, heel Nederland)óók weggehaald worden? Het dient geen enkel nut om mijn Smiley-schotel weg te halen, steunt u mij?

 

and request

GELIJKE RECHTEN! ÉÉN (mooie zelf beschilderde Smiley) Schotelantenne weg van de Gevel, ALLE Schotelantennes weg van de Gevels! Niet alleen van mijn Gevel maar in heel Amsterdam en in heel Nederland! OF: LAAT mijn Mooie Smiley-Schotel gewoon HANGEN!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-08-04 
Lead petitioner:
Yvonne Lucienne Böhne 

History

Signatures

Updates

Mijn Smiley-Schotel hangt er gelukkig nog :)

Dank jullie allen, nogmaals, voor het ondertekenen :) klik op afbeelding bekijken om de hele foto met mijn Smiley-Schotel én geveltuin te zien.

2015-09-08

Onder mijn Smiley-schotel :)

Met Jan Kooijman en mijn lieve buurmeisje Kelly op de foto, onder mijn Smiley-schotel :) 15-05-2014..

2014-05-16

Overhandiging 'Smiley-trofee' :)

Michelle Courtens -Zangeres/Muzikant van oa de band Einstein Barbie- is de 100 ste ondertekenaar! van mijn petitie: Red de 'smiley-schotel van de Sumatrastraat', Amsterdam Gisteren voor aanvang van het optreden van Michelle Courtens en Karin Giphart in Theater de Roode Bioscoop in Amsterdam, heb ik haar de 'Smiley-trofee' overhandigd :) Ze kreeg meteen een Big Smile op haar gezicht :D Zo zie ik het graag! Groetjes en een Smile van Von.       ps. De afbeelding is een beeeeetje te groot, je ziet hier Karin Giphart, die achter Michelle Courtens staat..

+Read more...

klik op de foto en kies optie -Afbeelding bekijken- dan zie je een Smilende Michelle :)

2013-11-19