U, de petitionaris
85f4f569 ea76 47bc 8757 610bba38aca1

Red de Rekere

2.402 ondertekeningen

Hoezo een weg over ons amateurtuinders complex De Rekere? Weg ermee! Amateurtuindersvereniging De Rekere vecht voor haar voortbestaan èn het behoud van een rijke natuur op haar complex met veel zeldzame planten en dieren..

Petitie

Wij

het bestuur en de tuinders van atv De Rekere en iedereen die ons complex een warm hart toedraagt,

 

constateren dat:

  • dat uitwerking van de plannen van het college van B&W van de gemeente Alkmaar betekent dat er een weg over het complex van amateurtuindersvereniging De Rekere wordt gelegd;

  • dat de aanleg van elke door de gemeente gewenste variant zal leiden tot een tweedeling van het complex;

-dat dat dat een ernstige aantasting betekent voor het rijke verenigingsleven en leegloop van de vereniging in gang zet dat het leidt tot verlies van 40.000 m2 natuur.

 

en verzoeken

het bestuur van de gemeente Alkmaar om de plannen voor een weg over het terrein van amateurtuindersvereniging De Rekere definitief te schrappen. Alleen zo blijft het authentieke karakter van onze vereniging behouden en komen de bestaande natuur en de speciaal aangelegde stiltegebieden als broedplaats voor fauna en flora niet in gevaar.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alkmaar 
Petitieloket:
Einddatum:
15-09-2021 
Petitionaris:
Guus Aben 
Organisatie:
Amateur tuinders vereniging De Rekere. 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het gaat goed, maar meer is beter!

Oproep om meer steun te verwerven via social media.

In een dag tijd hebben we op dit moment 500 handtekeningen verzameld. Dat is een mooi begin, maar dat helpt ons nog niet uit de brand. Willen jullie onze oproep nog eens delen met iedereen die ons een warm hart toedragen? Dat kan op facebook, twitter, instagram of wat ook.

We hebben nog even, maar we willen graag echt indruk maken met jullie steun. Vier keer zoveel dan wat we nu al hebben zou mooi zijn! Graag daarom nog even een extra steuntje in onze rug door opnieuw jullie tijd er aan te besteden!

Heel erg bedankt!.

21-06-2021