U, de petitionaris
Mannetje petitie

Realiseer een openbaar toilet voor de Markt in Eersel

113 ondertekeningen

Wat ons betreft hoort íedereen van onze Markt te kunnen genieten, zonder volle blaas, luier of katheter en ook als je niet de mogelijkheid hebt een kroeg of restaurant binnen te stappen. Daarom willen wij (om te beginnen) op of bij de Markt een openbaar mindervalidentoilet.

Petitie

Wij

inwoners van de gemeente Eersel en/of regelmatige bezoeker van de Markt in Eersel

 

constateren dat:

  • Dat de Markt in Eersel de drukst bezochte plek van de gemeente is, waar er voor iedereen wat te beleven valt en waar van alles wordt georganiseerd.
  • Dat als je er naar de WC moet en je niet de mogelijkheid hebt een kroeg of restaurant binnen te stappen, je pech hebt.
  • Dat het niet netjes en ongastvrij is dat er op de drukst bezochte plek in Eersel geen openbaar, voor iedereen en op elk moment toegankelijk toilet is.

 

en verzoeken

om op korte termijn (in 2023) een openbaar toilet te realiseren op of bij de Markt in Eersel. Dit toilet moet voor iedereen en altijd toegankelijk zijn. Daarnaast vragen we ook voorbereidingen te treffen om een dergelijk toilet in Vessem te realiseren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eersel 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2023 
Petitionaris:
Tamara Maas 
Organisatie:
PvdA-GroenLinks 

Geschiedenis

Ondertekeningen