You, the petitioner
Mannetje petitie

Realiseer een openbaar toilet voor de Markt in Eersel

110 signatures

Wat ons betreft hoort íedereen van onze Markt te kunnen genieten, zonder volle blaas, luier of katheter en ook als je niet de mogelijkheid hebt een kroeg of restaurant binnen te stappen. Daarom willen wij (om te beginnen) op of bij de Markt een openbaar mindervalidentoilet.

Petition

We

inwoners van de gemeente Eersel en/of regelmatige bezoeker van de Markt in Eersel

 

observe

  • Dat de Markt in Eersel de drukst bezochte plek van de gemeente is, waar er voor iedereen wat te beleven valt en waar van alles wordt georganiseerd.
  • Dat als je er naar de WC moet en je niet de mogelijkheid hebt een kroeg of restaurant binnen te stappen, je pech hebt.
  • Dat het niet netjes en ongastvrij is dat er op de drukst bezochte plek in Eersel geen openbaar, voor iedereen en op elk moment toegankelijk toilet is.

 

and request

om op korte termijn (in 2023) een openbaar toilet te realiseren op of bij de Markt in Eersel. Dit toilet moet voor iedereen en altijd toegankelijk zijn. Daarnaast vragen we ook voorbereidingen te treffen om een dergelijk toilet in Vessem te realiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eersel 
Petition desk:
Closing date:
2023-01-20 
Lead petitioner:
Tamara Maas 
Organisation:
PvdA-GroenLinks 

History

Signatures