U, de petitionaris
Img 20190101 wa0007

Oud&Nieuw


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Deze petitie moet voor de komende jaren een geschikte plek waarborgen waar Oud&Nieuw gevierd kan worden.

Petitie

Wij

Klusvrienden Voorthuizen

 

constateren

Dat Baron van Nagellstraat 29 in 2018 uitermate geschikt was om Oud&Nieuw te vieren. Ook voor de komende jaren lijkt dit een mooie locatie. Daarbij willen we aantekenen dat het van zeer groot belang is dat er bij het ontwerpen en aanleggen van de tuin rekening wordt gehouden met de mogelijkheid om een schuttingvuur te maken. Een permanente vuurkuil lijkt ons zeer handig. Een aangrenzende (tijdelijke) overkapping wordt ook zeer gewaardeerd.

 

en verzoeken

Wij dus om bij het ontwerp en aanleg van de tuin allereerst uit te gaan van een permanente vuurkuil met een diameter van 4 meter.

Ps: bovenstaande sluit een volwaardige 3 holes golfbaan niet uit. Vuurkuil kan in de local rules als hindernis worden beschreven.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Anton Mulderij 
Organisatie:
Klusbedrijf VVV (Vrienden van Voorthuizen)  

Geschiedenis

Ondertekeningen