You, the petitioner
Img 20190101 wa0007

Oud&Nieuw


Feedback

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Deze petitie moet voor de komende jaren een geschikte plek waarborgen waar Oud&Nieuw gevierd kan worden.

Petition

We

Klusvrienden Voorthuizen

 

observe

Dat Baron van Nagellstraat 29 in 2018 uitermate geschikt was om Oud&Nieuw te vieren. Ook voor de komende jaren lijkt dit een mooie locatie. Daarbij willen we aantekenen dat het van zeer groot belang is dat er bij het ontwerpen en aanleggen van de tuin rekening wordt gehouden met de mogelijkheid om een schuttingvuur te maken. Een permanente vuurkuil lijkt ons zeer handig. Een aangrenzende (tijdelijke) overkapping wordt ook zeer gewaardeerd.

 

and request

Wij dus om bij het ontwerp en aanleg van de tuin allereerst uit te gaan van een permanente vuurkuil met een diameter van 4 meter.

Ps: bovenstaande sluit een volwaardige 3 holes golfbaan niet uit. Vuurkuil kan in de local rules als hindernis worden beschreven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
infrastructuurexploitant 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Anton Mulderij 
Organisation:
Klusbedrijf VVV (Vrienden van Voorthuizen)  

History

Signatures