U, de petitionaris
Participeren loesje

Onze docent Burgerschap moet blijven

152 ondertekeningen

Ons is ter oren gekomen dat onze leraar Burgerschap volgend jaar geen les meer mag/kan geven. Dit omdat hij 'te chaotisch' is, en midden in het schooljaar veranderde van lesstof. De methode die we gebruikten, het boek, werkte niet prettig, vandaar dat hij een andere methode koos. Teken deze petitie om hem op het Arcus College te houden!

Petitie

Wij

Collega's, (ex-)leerlingen en anderen die deze petitie willen steunen.

 

constateren

Wij willen dat onze leraar Burgerschap les kan blijven geven! Hij is een goede leraar, die ook écht luistert naar zijn leerlingen. Hij overlegt met zijn leerlingen over de methode, de lesstof, en vraagt ons welke onderwerpen wíj belangrijk vinden. Aan de hand daarvan maakt hij gerichte opdrachten.

 

en verzoeken

om onze leraar te behouden als leraar Burgerschap aan het Arcus College!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
15-09-2016 
Petitionaris:
Leerling Arcus 
Organisatie:
Leerlingen Arcus 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie bereikt 1Limburg

1Limburg besteedt aandacht aan deze petitie!

http://www.1limburg.nl/studenten-starten-petitie-om-docent-te-houden

Studenten van het Arcus College zijn een petitie gestart om een leerkracht te behouden. https://t.co/MQ1ZkzBVbv pic.twitter.com/JxPDkSWHDp— 1Limburg (@1Limburg) June 18, 2016 .

18-06-2016