You, the petitioner
Participeren loesje

Onze docent Burgerschap moet blijven

152 signatures

Ons is ter oren gekomen dat onze leraar Burgerschap volgend jaar geen les meer mag/kan geven. Dit omdat hij 'te chaotisch' is, en midden in het schooljaar veranderde van lesstof. De methode die we gebruikten, het boek, werkte niet prettig, vandaar dat hij een andere methode koos. Teken deze petitie om hem op het Arcus College te houden!

Petition

We

Collega's, (ex-)leerlingen en anderen die deze petitie willen steunen.

 

establish that:

Wij willen dat onze leraar Burgerschap les kan blijven geven! Hij is een goede leraar, die ook écht luistert naar zijn leerlingen. Hij overlegt met zijn leerlingen over de methode, de lesstof, en vraagt ons welke onderwerpen wíj belangrijk vinden. Aan de hand daarvan maakt hij gerichte opdrachten.

 

and request

om onze leraar te behouden als leraar Burgerschap aan het Arcus College!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-15 
Lead petitioner:
Leerling Arcus 
Organisation:
Leerlingen Arcus 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie bereikt 1Limburg

1Limburg besteedt aandacht aan deze petitie!

http://www.1limburg.nl/studenten-starten-petitie-om-docent-te-houden

Studenten van het Arcus College zijn een petitie gestart om een leerkracht te behouden. https://t.co/MQ1ZkzBVbv pic.twitter.com/JxPDkSWHDp— 1Limburg (@1Limburg) June 18, 2016 .

2016-06-18