U, de petitionaris

Onmiddelijk staakt-het-vuren en vrede in Syrië

40 ondertekeningen

Geachte leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal, Wij volgen met bezorgdheid de dagelijkse moordpraktijken in Syrië. Gezien de legitieme roep tot democratie niet bekrachtigd kan worden met geweld roepen we u op om snelle actie te ondernemen om in Syrië een staak-het-vuren te bewerkstelligen.

Petitie

Wij

Alle Nederlandse inwonenden die bezorgd zijn over de dagelijkse geweldsspiraal in Syrië.

 

constateren dat:

dat het geweldsspiraal in Syrië zodanig vergevorderd is dat er geen sprake meer is van vreedzaam protest. Er dagelijks mensen worden vermoord. Met deze brief willen we gebruik maken van ons recht op petitie en u als vertegenwoordiger van ons land oproepen tot het nemen van uw verantwoordelijkheid om de gewelddadige misstanden in Syrië te laten stoppen. We vragen u de internationale rechtsorde op te roepen tot het nemen van verantwoordelijkheid.

 

en verzoeken

U tot het nemen van onmiddellijke actie door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties op te roepen het geweld in Syrië te laten stoppen met het instellen van een staakt-het-vuren. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens dient als basis gehanteerd te worden voor dit staakt-het-vuren. Er is geen enkel groter recht dan het recht op leven in elk deel van de aarde, dat gewaarborgd wordt door internationaal recht.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
08-02-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Ahmed Y?lmaz 

Geschiedenis

Ondertekeningen