U, de petitionaris

Noem coronazeurders vanaf nu pandemietjes

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

Een uitweg is om samen met anderen een organisatie op te richten (als die er niet al is) en daarvoor steun in de vorm van subsidie of publiciteit te vragen. Dat kan wel met een petitie.


Sta je net lekker als 18 jarige arbeidskracht de schappen van de AH te vullen wanneer je iemand zonder mondkap ziet, je spreekt haar aan en het begint: Haar tweede kin begint te glimmen en ze zal je wel even uitleggen wat er precies niet deugt aan alle maatregelen, alsof jij daar wat aan kunt doen.

Petitie

Wij

Mensen die gewoon hun beroep willen uitoefenen.

 

constateren dat:

Dat allerlei mensen constant de behoefte voelen om ongevraagd allerlei discussies aan te gaan met werkende mensen over corona en de maatregelen daaromheen die geen enkele autoriteit hebben deze aan te passen.

 

en verzoeken

Dat je thuis even lekker je partner gaat lastigvallen met je gezever, pandemietje.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
02-03-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen