You, the petitioner

Noem coronazeurders vanaf nu pandemietjes

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

Een uitweg is om samen met anderen een organisatie op te richten (als die er niet al is) en daarvoor steun in de vorm van subsidie of publiciteit te vragen. Dat kan wel met een petitie.


Sta je net lekker als 18 jarige arbeidskracht de schappen van de AH te vullen wanneer je iemand zonder mondkap ziet, je spreekt haar aan en het begint: Haar tweede kin begint te glimmen en ze zal je wel even uitleggen wat er precies niet deugt aan alle maatregelen, alsof jij daar wat aan kunt doen.

Petition

We

Mensen die gewoon hun beroep willen uitoefenen.

 

establish that:

Dat allerlei mensen constant de behoefte voelen om ongevraagd allerlei discussies aan te gaan met werkende mensen over corona en de maatregelen daaromheen die geen enkele autoriteit hebben deze aan te passen.

 

and request

Dat je thuis even lekker je partner gaat lastigvallen met je gezever, pandemietje.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2022-03-02 
Status:
Closed 

History

Signatures