U, de petitionaris
9f63d8b4 819e 4efb 9b21 a157c7febdf4

Nieuw seizoen Mike- en Thomasshow in 2022!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Petitie die de Tweede Kamer oproept, de NPO te sommeren, Mike Boddé en Thomas van Lyun te vragen, direct een nieuw seizoen van de Mike- en Thomasshow te maken en daarvoor als gasten tenminste diverse politici en virologen uit te nodigen.

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk

 

constateren

Een schrijnend tekort aan leuke muzikale programma’s op de NPO. Dit is onacceptabel want ook wij, fans van de Mike en Thomasshow, betalen mee aan de financiering van de NPO. Genoeg is genoeg.

 

en verzoeken

De cultuursector aan te zwengelen in deze moeilijke tijd door middel van nieuwe afleveringen van de Mike en Thomasshow.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Tico Raaijman 

Geschiedenis

Ondertekeningen