You, the petitioner
9f63d8b4 819e 4efb 9b21 a157c7febdf4

Nieuw seizoen Mike- en Thomasshow in 2022!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Petitie die de Tweede Kamer oproept, de NPO te sommeren, Mike Boddé en Thomas van Lyun te vragen, direct een nieuw seizoen van de Mike- en Thomasshow te maken en daarvoor als gasten tenminste diverse politici en virologen uit te nodigen.

Petition

We

Het Nederlandse volk

 

observe

Een schrijnend tekort aan leuke muzikale programma’s op de NPO. Dit is onacceptabel want ook wij, fans van de Mike en Thomasshow, betalen mee aan de financiering van de NPO. Genoeg is genoeg.

 

and request

De cultuursector aan te zwengelen in deze moeilijke tijd door middel van nieuwe afleveringen van de Mike en Thomasshow.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Tico Raaijman 

History

Signatures