U, de petitionaris
Buitenzijde omh %281%29

Naar school in de eigen wijk, Veenendaal Oost

295 ondertekeningen

Het Ontmoetingshuis is alweer te klein voor de scholen die daarin gehuisvest zijn. Nu moeten kinderen uit bovenbouwgroepen de wijk uit om leegstand op te vullen bij andere scholen. Help ons om meer ruimte krijgen voor scholen in Oost!

Petitie

Wij

Bezorgde ouders van de Bron, die willen dat hun kinderen in de wijk naar school kunnen gaan.

 

constateren

Met de komst van nog ca.2000 woningen in Veenendaal Oost kan de scholing binnen de wijk niet meer gewaarborgd worden. Reeds drie jaar na ingebruikname van het Ontmoetingshuis, is het gebouw al te klein. Door gebrek aan lokalen moeten m.i.v. januari 2020 de eerste groepen buiten de wijk naar school. Dit gaat verkeersonveilige situaties opleveren. De enige uitweg van de wijk is al overbelast!

 

en verzoeken

De huisvesting scholen in het Ontmoetingshuis moet op korte termijn worden herzien en de prognoses m.b.t. de leerlingengroei moeten opnieuw worden bekeken. Kortom meer ruimte, denk aan extra bijgebouwen, voor de scholen in Oost zodat de kinderen veilig naar school in de wijk kunnen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Veenendaal 
Petitieloket:
Einddatum:
27-12-2019 
Petitionaris:
Wilma Wijnen  
Organisatie:
Ouders van De Bron, Veenendaal Oost 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen