You, the petitioner
Buitenzijde omh %281%29

Naar school in de eigen wijk, Veenendaal Oost

295 signatures

Het Ontmoetingshuis is alweer te klein voor de scholen die daarin gehuisvest zijn. Nu moeten kinderen uit bovenbouwgroepen de wijk uit om leegstand op te vullen bij andere scholen. Help ons om meer ruimte krijgen voor scholen in Oost!

Petition

We

Bezorgde ouders van de Bron, die willen dat hun kinderen in de wijk naar school kunnen gaan.

 

observe

Met de komst van nog ca.2000 woningen in Veenendaal Oost kan de scholing binnen de wijk niet meer gewaarborgd worden. Reeds drie jaar na ingebruikname van het Ontmoetingshuis, is het gebouw al te klein. Door gebrek aan lokalen moeten m.i.v. januari 2020 de eerste groepen buiten de wijk naar school. Dit gaat verkeersonveilige situaties opleveren. De enige uitweg van de wijk is al overbelast!

 

and request

De huisvesting scholen in het Ontmoetingshuis moet op korte termijn worden herzien en de prognoses m.b.t. de leerlingengroei moeten opnieuw worden bekeken. Kortom meer ruimte, denk aan extra bijgebouwen, voor de scholen in Oost zodat de kinderen veilig naar school in de wijk kunnen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Veenendaal 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-27 
Lead petitioner:
Wilma Wijnen  
Organisation:
Ouders van De Bron, Veenendaal Oost 
Website:

History

Signatures