U, de petitionaris
Kabinet bordes

Motie voor het per direct opstappen van het gehele kabinet

21 ondertekeningen

Deze petitie heb ik aangemaakt omdat het tijd is dat het gehele huidige kabinet, waaronder minister-president Rutte, opstapt met hun mooie beloftes en leugens. En dat Nederland weer van de burger wordt. Het wordt tijd dat we met z'n allen opstaan en het kabinet een halt toe roepen.

Petitie

Wij

Alle burgers van nederland.

 

constateren

  • Dat het huidige kabinet/regering alleen maar valse beloftes maakt en de burger met alles op de tweede plaats wordt gezet en ze niks in het landsbelang doen en niet luisteren naar de burger

  • Kijk bijvoorbeeld naar het afschaffen van de dividendbelasting. Dat gaat de schatkist jaarlijks meer dan 2 miljard euro kosten en daar kan de burger straks weer voor opdraaien of gezinnen die volgend jaar op jaarbasis driehonderd euro meer kwijt zijn.

 

en verzoeken

Dat het huidige kabinet/regering per direct aftreedt, waaronder minister-president Rutte, met hun mooie praatjes. En dat Nederland weer van de Nederlandse burger wordt. Want op deze voet kan het niet verder gaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-06-2018 
Petitionaris:
willem snelders 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het wordt echt tijd dat hij opstapt met al zen leugens.

08-09-2018

De zoveelste leugen van het kabinet dit moet stoppen.

08-09-2018

Dit zou zo niet moeten maar gelijk moeten zijn.

https://www.nu.nl/geldzaken/5402600/inkomen-tweeverdieners-in-lift-eenverdieners-blijven-achter.html.

16-08-2018