You, the petitioner
Kabinet bordes

Motie voor het per direct opstappen van het gehele kabinet

21 signatures

Deze petitie heb ik aangemaakt omdat het tijd is dat het gehele huidige kabinet, waaronder minister-president Rutte, opstapt met hun mooie beloftes en leugens. En dat Nederland weer van de burger wordt. Het wordt tijd dat we met z'n allen opstaan en het kabinet een halt toe roepen.

Petition

We

Alle burgers van nederland.

 

observe

  • Dat het huidige kabinet/regering alleen maar valse beloftes maakt en de burger met alles op de tweede plaats wordt gezet en ze niks in het landsbelang doen en niet luisteren naar de burger

  • Kijk bijvoorbeeld naar het afschaffen van de dividendbelasting. Dat gaat de schatkist jaarlijks meer dan 2 miljard euro kosten en daar kan de burger straks weer voor opdraaien of gezinnen die volgend jaar op jaarbasis driehonderd euro meer kwijt zijn.

 

and request

Dat het huidige kabinet/regering per direct aftreedt, waaronder minister-president Rutte, met hun mooie praatjes. En dat Nederland weer van de Nederlandse burger wordt. Want op deze voet kan het niet verder gaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-14 
Lead petitioner:
willem snelders 
Website:

History

Signatures

Updates

Het wordt echt tijd dat hij opstapt met al zen leugens.

2018-09-08

De zoveelste leugen van het kabinet dit moet stoppen.

2018-09-08

Dit zou zo niet moeten maar gelijk moeten zijn.

https://www.nu.nl/geldzaken/5402600/inkomen-tweeverdieners-in-lift-eenverdieners-blijven-achter.html.

2018-08-16