U, de petitionaris
20181027 112159

Motie van Wantrouwen tegen het huidige kabinet

27 ondertekeningen

Het kabinet breekt alle sociale zekerheden af, mensen kunnen de zorg niet meer betalen, ziekenhuizen gaan dicht, groente en fruit worden duurder en bejaarde echtparen wonen in de daklozenopvang na jaren belasting betaald te hebben. Maak samen een vuist tegen het huidige kabinet.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland

 

constateren

  • Het huidige kabinet niet handelt in het belang van de Nederlandse burger en veelvoudig verkiezingsbeloftes heeft gebroken ten koste van de Nederlandse burger

  • wij, de Nederlandse burger hebben daarbij ook geconstateerd dat er nieuwe wetten en verdragen zonder enige referenda worden gesloten.

  • Om deze reden dienen wij, de Nederlandse burgers een motie van wantrouwen in tegen het huidige kabinet Rutte.

 

en verzoeken

Nederlandse burger eist het aftreden van kabinet Rutte en het aantreden van een kabinet die handelt in de belangen van de Nederlandse burger en niet in het belang van banken, verzekeraars.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
27-01-2019 
Petitionaris:
Lilian Bon 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Demonstratie as Zaterdag 13;00 Den Haag

Wilt u ook echt actie ondernemen , as Zaterdag is er een demonstratie in den Haag van de Gele hesjes. Zie hier de groep en de informatie

https://www.facebook.com/groups/288699535109451/

Deze petitie bereikt te weinig mensen, er blijkt al een andere petitie te zijn, en die is al 22000 keer getekend.

+Lees meer...

daarvan is hier de link

https://petities.nl/petitions/per-direct-opstappen-kabinet-rutte-3?locale=nl samen staan we sterker. dus deze wordt ingetrokken.

29-11-2018