You, the petitioner
20181027 112159

Motie van Wantrouwen tegen het huidige kabinet

27 signatures

Het kabinet breekt alle sociale zekerheden af, mensen kunnen de zorg niet meer betalen, ziekenhuizen gaan dicht, groente en fruit worden duurder en bejaarde echtparen wonen in de daklozenopvang na jaren belasting betaald te hebben. Maak samen een vuist tegen het huidige kabinet.

Petition

We

Burgers van Nederland

 

observe

  • Het huidige kabinet niet handelt in het belang van de Nederlandse burger en veelvoudig verkiezingsbeloftes heeft gebroken ten koste van de Nederlandse burger

  • wij, de Nederlandse burger hebben daarbij ook geconstateerd dat er nieuwe wetten en verdragen zonder enige referenda worden gesloten.

  • Om deze reden dienen wij, de Nederlandse burgers een motie van wantrouwen in tegen het huidige kabinet Rutte.

 

and request

Nederlandse burger eist het aftreden van kabinet Rutte en het aantreden van een kabinet die handelt in de belangen van de Nederlandse burger en niet in het belang van banken, verzekeraars.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-27 
Lead petitioner:
Lilian Bon 
Website:

History

Signatures

Updates

Demonstratie as Zaterdag 13;00 Den Haag

Wilt u ook echt actie ondernemen , as Zaterdag is er een demonstratie in den Haag van de Gele hesjes. Zie hier de groep en de informatie

https://www.facebook.com/groups/288699535109451/

Deze petitie bereikt te weinig mensen, er blijkt al een andere petitie te zijn, en die is al 22000 keer getekend.

+Read more...

daarvan is hier de link

https://petities.nl/petitions/per-direct-opstappen-kabinet-rutte-3?locale=nl samen staan we sterker. dus deze wordt ingetrokken.

2018-11-29