U, de petitionaris
Zwerfafval

Meer vuilnisbakken in Zaanstad

61 ondertekeningen

Om te voorkomen dat zwerfafval in het milieu terechtkomt, zouden wij graag zien dat er vuilnisbakken op iedere straathoek en bij iedere bushalte in Zaanstad komen. Zodoende heeft niemand meer een excuus om afval op straat achter te laten!

Petitie

Wij

Zwerfafval opruimers in Zaanstad.

 

constateren

Dat er belachelijk veel afval op straat wordt achtergelaten. Bij navraag is vaak de opmerking dat er geen vuilnisbak in de directe nabijheid beschikbaar is.

 

en verzoeken

Meer vuilnisbakken te plaatsen om het dumpen van afval te ontmoedigen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2018 
Petitionaris:
Frank van der Maeden 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

We kunnen en moeten beter ons best doen!

Zondag weer een rondje gedaan! De "score" was zo waar nog groter dan vorige week, vooral op- en rond het trapveld/speeltuin bij de Bilderdijkstraat in Wormerveer. Daar staat een afval-verzamelaar......

+Lees meer...

Blijkbaar is het niet cool om je afval daarin te gooien.......

15-05-2018

Vandaag zwerafval opgeruimd

Ik heb vandaag zwerfafval opgeruimd in Wormerveer. Op een stuk van ongeveer 1500 meter ben ik op straat drankblikjes (opvallend veel energy-drinks), zoutjes verpakkingen, snoepwikkels, een plastic zakje met een hondendrol, plastic dopjes en ander onbestemd plastic afval tegengekomen.

+Lees meer...

En helaas slechts één vuilnisbak...... Lieve mensen, laat je afval niet op straat achter!

06-05-2018