You, the petitioner
Zwerfafval

Meer vuilnisbakken in Zaanstad

61 signatures

Om te voorkomen dat zwerfafval in het milieu terechtkomt, zouden wij graag zien dat er vuilnisbakken op iedere straathoek en bij iedere bushalte in Zaanstad komen. Zodoende heeft niemand meer een excuus om afval op straat achter te laten!

Petition

We

Zwerfafval opruimers in Zaanstad.

 

observe

Dat er belachelijk veel afval op straat wordt achtergelaten. Bij navraag is vaak de opmerking dat er geen vuilnisbak in de directe nabijheid beschikbaar is.

 

and request

Meer vuilnisbakken te plaatsen om het dumpen van afval te ontmoedigen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zaanstad 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-31 
Lead petitioner:
Frank van der Maeden 
Website:

History

Signatures

Updates

We kunnen en moeten beter ons best doen!

Zondag weer een rondje gedaan! De "score" was zo waar nog groter dan vorige week, vooral op- en rond het trapveld/speeltuin bij de Bilderdijkstraat in Wormerveer. Daar staat een afval-verzamelaar......

+Read more...

Blijkbaar is het niet cool om je afval daarin te gooien.......

2018-05-15

Vandaag zwerafval opgeruimd

Ik heb vandaag zwerfafval opgeruimd in Wormerveer. Op een stuk van ongeveer 1500 meter ben ik op straat drankblikjes (opvallend veel energy-drinks), zoutjes verpakkingen, snoepwikkels, een plastic zakje met een hondendrol, plastic dopjes en ander onbestemd plastic afval tegengekomen.

+Read more...

En helaas slechts één vuilnisbak...... Lieve mensen, laat je afval niet op straat achter!

2018-05-06