U, de petitionaris
Stilteruimte

Maak een stilteruimte in de bibliotheek Eemland

408 ondertekeningen

De prachtige bibliotheek op het Eemplein dat op 2014 haar deuren heeft geopend is van alle gemakken voorzien, behalve een stilteruimte. De plek voor bezinning of gebed als je bijvoorbeeld een dag studerend of werkend doorbrengt in de bibliotheek.

Met de 'Beleidskader Amersfoort Inclusieve Stad 2021-2026' "werkt de gemeente er hard aan dat een ieder in vrijheid zichzelf mag zijn, waar je mag werken, leren en leven op een manier die bij je past", aldus gemeente Amersfoort. Een stilteruimte is bij uitstek een middel die aan dat, door de gemeente gestelde, doel bijdraagt.

Petitie

Wij

inwoners van de gemeente Amersfoort

 

constateren

  • dat de gemeente Amersfoort nog onvoldoende bijdraagt aan het door haar gestelde doel zoals geformuleerd in de 'Beleidskader Amersfoort Inclusieve Stad 2021-2026'.
  • door het gebrek aan stilteruimtes in de bibliotheken, ervaren wij onvoldoende ruimte om te kunnen werken, leren en leven op een manier die een ieder van ons individueel past.

 

en verzoeken

verzoeken de gemeente Amersfoort stilteruimtes in de bibliotheken te creëren, om zo bij te dragen aan haar eigen gestelde doel; een stad zijn waar je mag werken, leren en leven op een manier die bij je past.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amersfoort 
Petitieloket:
Einddatum:
17-08-2023 
Petitionaris:
Leïla Bezzah- Elyahiaoui 

Geschiedenis

Ondertekeningen