You, the petitioner
Stilteruimte

Maak een stilteruimte in de bibliotheek Eemland

409 signatures

De prachtige bibliotheek op het Eemplein dat op 2014 haar deuren heeft geopend is van alle gemakken voorzien, behalve een stilteruimte. De plek voor bezinning of gebed als je bijvoorbeeld een dag studerend of werkend doorbrengt in de bibliotheek.

Met de 'Beleidskader Amersfoort Inclusieve Stad 2021-2026' "werkt de gemeente er hard aan dat een ieder in vrijheid zichzelf mag zijn, waar je mag werken, leren en leven op een manier die bij je past", aldus gemeente Amersfoort. Een stilteruimte is bij uitstek een middel die aan dat, door de gemeente gestelde, doel bijdraagt.

Petition

We

inwoners van de gemeente Amersfoort

 

establish that:

  • dat de gemeente Amersfoort nog onvoldoende bijdraagt aan het door haar gestelde doel zoals geformuleerd in de 'Beleidskader Amersfoort Inclusieve Stad 2021-2026'.
  • door het gebrek aan stilteruimtes in de bibliotheken, ervaren wij onvoldoende ruimte om te kunnen werken, leren en leven op een manier die een ieder van ons individueel past.

 

and request

verzoeken de gemeente Amersfoort stilteruimtes in de bibliotheken te creëren, om zo bij te dragen aan haar eigen gestelde doel; een stad zijn waar je mag werken, leren en leven op een manier die bij je past.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amersfoort 
Petition desk:
Closing date:
2023-08-17 
Lead petitioner:
Leïla Bezzah- Elyahiaoui 

History

Signatures