U, de petitionaris
Er is nieuws!
Banner site

Maak de Canadatunnel voor iedereen

822 ondertekeningen

Al jaren is de voetgangerstunnel een bron van ergernis van vele fietsers. De trap is te steil om met de fiets naar beneden en naar boven te komen, de geleiders zijn zeker bij regen of sneeuw te glad en de tunnel voelt onveilig omdat er van de naastgelegen wegen geen zicht op is.

Petitie

Wij

Voetgangers en fietsers die de tunnel gebruiken of willen gebruiken

 

constateren

dat de huidige tunnel niet voldoet voor het gebruik door fietsers, rolstoelgebruikers en andere die slecht ter been zijn.

 

en verzoeken

de tunnel te vervangen door een nieuwe veilige tunnel waar iedereen gebruik van kan maken en die ook het fietsen bevordert.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Doetinchem 
Petitieloket:
Einddatum:
08-02-2023 
Petitionaris:
Rene Verwoerd 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Media pakt onze actie op!

Ook de media heeft onze actie gespot. Morgen verschijnt een artikel in Doetinchems Vizier! We gaan al hard met de handtekeningen, we naderen de 600 handtekeningen.

+Lees meer...

Daar zijn we heel blij mee want hoe meer handtekeningen, hoe krachtiger de petitie. We doen bij deze een oproep aan iedereen die reeds ondertekend heeft: ken je iemand in jouw omgeving die ook de tunnel gebruikt, of juist zou willen gebruiken, vraag ook hen om de petitie te ondertekenen. Bijvoorbeeld je buurvrouw/man of een familielid maar ook je partner mag de petitie (ook) ondertekenen!

21-11-2022