You, the petitioner
Banner site

Maak de Canadatunnel voor iedereen

1,265 signatures

Al jaren is de voetgangerstunnel een bron van ergernis van vele fietsers. De trap is te steil om met de fiets naar beneden en naar boven te komen, de geleiders zijn zeker bij regen of sneeuw te glad en de tunnel voelt onveilig omdat er van de naastgelegen wegen geen zicht op is.

Petition

We

Voetgangers en fietsers die de tunnel gebruiken of willen gebruiken

 

observe

dat de huidige tunnel niet voldoet voor het gebruik door fietsers, rolstoelgebruikers en andere die slecht ter been zijn.

 

and request

de tunnel te vervangen door een nieuwe veilige tunnel waar iedereen gebruik van kan maken en die ook het fietsen bevordert.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Doetinchem 
Petition desk:
Closing date:
2023-02-26 
Lead petitioner:
Rene Verwoerd 
Website:

History

Signatures

Updates

Media pakt onze actie op!

Ook de media heeft onze actie gespot. Morgen verschijnt een artikel in Doetinchems Vizier! We gaan al hard met de handtekeningen, we naderen de 600 handtekeningen.

+Read more...

Daar zijn we heel blij mee want hoe meer handtekeningen, hoe krachtiger de petitie. We doen bij deze een oproep aan iedereen die reeds ondertekend heeft: ken je iemand in jouw omgeving die ook de tunnel gebruikt, of juist zou willen gebruiken, vraag ook hen om de petitie te ondertekenen. Bijvoorbeeld je buurvrouw/man of een familielid maar ook je partner mag de petitie (ook) ondertekenen!

2022-11-21