U, de petitionaris
Covid 19

Lockdown tegen coronavirus

6.609 ondertekeningen

De corona-aanpak van de Nederlandse regering is het creëren van zogenaamde groepsimmuniteit. Volgens het RIVM moet minimaal 60% (= 10,2 miljoen) Nederlanders besmet worden waarvan 1,7 miljoen in het ziekenhuis belanden en 350.000 Nederlanders komen te overlijden. Zonder dat groepsimmuniteit bewezen is. Wij willen een lockdown om levens te redden.

Petitie

Wij

Bezorgde inwoners van Nederland

 

constateren

  • Er is geen bewijs voor groepsimmuniteit. In Azië zijn er vele herbesmettingen
  • De WHO en verschillende experts uiten grote zorgen over de groepsimmuniteit-aanpak
  • Circa 1/6 van de patiënten krijgt longproblemen, hebben zuurstof of beademing nodig en zal permanente longschade aan over houden
  • In tegenstelling tot wat er beweerd wordt, raken ook jonge mensen besmet; op de intensive care is soms de helft <50 jaar.
  • Aziatische landen laten zien dat het virus wel degelijk ingedamd kan worden door een lockdown.
  • Door het op slot gaan, verminderde het aantal besmettingen in Azië na enkele weken en konden winkels weer open. Ook laten de elf dorpen in Italië, die op 23 februari al op slot gingen, zien dat er na 3 weken geen nieuwe gevallen meer bij zijn gekomen. Een lockdown werkt!
  • Het kabinet speelt Russische roulette met onze levens en gezondheid. Laten we ons niet gebruiken als experiment! De risico’s zijn te groot.

 

en verzoeken

een lockdown in Nederland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
26-04-2020 
Petitionaris:
E. Zhu & N. Lin 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen