You, the petitioner
Covid 19

Lockdown tegen coronavirus

6,609 signatures

De corona-aanpak van de Nederlandse regering is het creëren van zogenaamde groepsimmuniteit. Volgens het RIVM moet minimaal 60% (= 10,2 miljoen) Nederlanders besmet worden waarvan 1,7 miljoen in het ziekenhuis belanden en 350.000 Nederlanders komen te overlijden. Zonder dat groepsimmuniteit bewezen is. Wij willen een lockdown om levens te redden.

Petition

We

Bezorgde inwoners van Nederland

 

observe

  • Er is geen bewijs voor groepsimmuniteit. In Azië zijn er vele herbesmettingen
  • De WHO en verschillende experts uiten grote zorgen over de groepsimmuniteit-aanpak
  • Circa 1/6 van de patiënten krijgt longproblemen, hebben zuurstof of beademing nodig en zal permanente longschade aan over houden
  • In tegenstelling tot wat er beweerd wordt, raken ook jonge mensen besmet; op de intensive care is soms de helft <50 jaar.
  • Aziatische landen laten zien dat het virus wel degelijk ingedamd kan worden door een lockdown.
  • Door het op slot gaan, verminderde het aantal besmettingen in Azië na enkele weken en konden winkels weer open. Ook laten de elf dorpen in Italië, die op 23 februari al op slot gingen, zien dat er na 3 weken geen nieuwe gevallen meer bij zijn gekomen. Een lockdown werkt!
  • Het kabinet speelt Russische roulette met onze levens en gezondheid. Laten we ons niet gebruiken als experiment! De risico’s zijn te groot.

 

and request

een lockdown in Nederland.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-26 
Lead petitioner:
E. Zhu & N. Lin 
Website:

History

Signatures