U, de petitionaris
Img 20200614 wa0039

Langer behoud groene oase Elzenhagen Zuid

136 ondertekeningen

De overheid staat op het punt onnodig vroeg te slopen. In de gemeentelijke planning is er wel degelijk ruimte voor een tussenoplossing. Met uw steun kunnen we de gemeente dwingen opnieuw te kijken naar de planning en belangen te respecteren. Niet alleen van de uitvoerder maar ook van omwoneneden.

Petitie

Wij

  1. In eerste instantie de bewoners van Elzenhagen Zuid
  2. Bewoners Volksbond & Stichting proeftuin De Luwte

 

constateren

  1. Het terrein van de Proeftuin zal 4 jaar leeg komen te staan (officiële webpagina gemeente)
  2. De Volksbond zal rondom omgeven worden met bouwconstructies wat psychiatrische patiënten in tijdelijke behuizing negatief zal beïnvloeden.
  3. De buurt blijft achter zonder de groene oase die waarde heeft voor de bewoners waar zich onder andere ook een moestuin in bevindt.

 

en verzoeken

Waarom moeten de renovatieplannen van de buurt naar voren worden geschoven, wetende dat dit het hele gebied gaat beïnvloeden terwijl er echt ruimte is voor een tussenoplossing. Wij vragen de gemeente opnieuw te kijken naar de planning en rekening te houden met alle omwonenden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
27-09-2020 
Petitionaris:
Kitty Kout 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen