You, the petitioner
Img 20200614 wa0039

Langer behoud groene oase Elzenhagen Zuid

138 signatures

De overheid staat op het punt onnodig vroeg te slopen. In de gemeentelijke planning is er wel degelijk ruimte voor een tussenoplossing. Met uw steun kunnen we de gemeente dwingen opnieuw te kijken naar de planning en belangen te respecteren. Niet alleen van de uitvoerder maar ook van omwoneneden.

Petition

We

  1. In eerste instantie de bewoners van Elzenhagen Zuid
  2. Bewoners Volksbond & Stichting proeftuin De Luwte

 

observe

  1. Het terrein van de Proeftuin zal 4 jaar leeg komen te staan (officiële webpagina gemeente)
  2. De Volksbond zal rondom omgeven worden met bouwconstructies wat psychiatrische patiënten in tijdelijke behuizing negatief zal beïnvloeden.
  3. De buurt blijft achter zonder de groene oase die waarde heeft voor de bewoners waar zich onder andere ook een moestuin in bevindt.

 

and request

Waarom moeten de renovatieplannen van de buurt naar voren worden geschoven, wetende dat dit het hele gebied gaat beïnvloeden terwijl er echt ruimte is voor een tussenoplossing. Wij vragen de gemeente opnieuw te kijken naar de planning en rekening te houden met alle omwonenden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-27 
Lead petitioner:
Kitty Kout 
Website:

History

Signatures