U, de petitionaris

Laat Veur-Lent een groene zone voor de bewoners van Nijmegen

8.433 ondertekeningen

De gemeente Nijmegen wil één van de weinige groene plekken in de stad, die we ontzettend nodig hebben, volbouwen met woningen. Dit is een druppel op de gloeiende plaat van het woningtekort, maar doet een enorme afbreuk aan de mogelijkheden tot ontspanning en genieten van de natuur voor de bewoners van de stad!

Petitie

Wij

inwoners, omwonenden, bezoekers

 

constateren

dat de plannen van de gemeente onwenselijk zijn voor veel mensen omdat hiermee natuur die door iedereen genoten kan worden slechts een handjevol kopers van woningen gaat dienen. Een groot offer van velen voor een klein gewin van een handjevol mensen.

 

en verzoeken

de gemeente de plannen te herzien en te schrappen en deze bijzondere strook natuur niet vol te bouwen met woningen die voor het merendeel van de eigen inwoners niet te betalen zijn, maar juist beschikbaar te houden voor ontspannen, wandelen en tot rust komen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Nijmegen 
Petitieloket:
Einddatum:
20-09-2021 
Petitionaris:
Peter Mulders 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

AD: Verzet tegen bouw op eiland Veur-Lent groeit: ‘De stad heeft ademruimte nodig’

Leuk voor een kleine groep kopers van dure woningen maar een aderlating voor de Nijmeegse bevolking. Met dat argument is een petitie gestart tegen (...) lees verder.

25-01-2021