You, the petitioner

Laat Veur-Lent een groene zone voor de bewoners van Nijmegen

8,053 signatures

De gemeente Nijmegen wil één van de weinige groene plekken in de stad, die we ontzettend nodig hebben, volbouwen met woningen. Dit is een druppel op de gloeiende plaat van het woningtekort, maar doet een enorme afbreuk aan de mogelijkheden tot ontspanning en genieten van de natuur voor de bewoners van de stad!

Petition

We

inwoners, omwonenden, bezoekers

 

observe

dat de plannen van de gemeente onwenselijk zijn voor veel mensen omdat hiermee natuur die door iedereen genoten kan worden slechts een handjevol kopers van woningen gaat dienen. Een groot offer van velen voor een klein gewin van een handjevol mensen.

 

and request

de gemeente de plannen te herzien en te schrappen en deze bijzondere strook natuur niet vol te bouwen met woningen die voor het merendeel van de eigen inwoners niet te betalen zijn, maar juist beschikbaar te houden voor ontspannen, wandelen en tot rust komen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nijmegen 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-20 
Lead petitioner:
Peter Mulders 

History

Signatures

Updates

AD: Verzet tegen bouw op eiland Veur-Lent groeit: ‘De stad heeft ademruimte nodig’

Leuk voor een kleine groep kopers van dure woningen maar een aderlating voor de Nijmeegse bevolking. Met dat argument is een petitie gestart tegen (...) lees verder.

2021-01-25