U, de petitionaris
Tui

Laat het pad naast het kerkje Vreeland blijven zoals het nu is.

213 ondertekeningen

Vier jaar geleden zijn de huidige bewoners begonnen met het opknappen van de kerk na jaren van leegstand. Inmiddels 2 kinderen rijker en een enorme verbouwing verder. De kerk is inmiddels bewoonbaar en nú hoogtijd om ook de ruimte rondom aan te pakken. Er is een afscheiding en een verhard pad gecreëerd. De gemeente is op de hoogte geweest van alle werkzaamheden en zijn al jaren in contact met de bewoners. Omdat de erfgrens gedeeltelijk gemeentelijk en deels privé is, is een afscheiding gemaakt op de grond van de gemeente. Vanuit de gemeente ligt er nu een negatief advies en dit zou betekenen dat het huidige pad weg moet en ook de groene afscheiding. Wellicht (zie foto) terug naar de oude situatie. Maar dit is nog niet definitief! Vandaar deze petitie...

Petitie

Wij

gebruikers en andere belanghebbenden van het pad naast de voormalige kerk

 

constateren dat:

  • Na jaren zonder onderhoud vanuit de gemeente het pad een modderpoel was vol met hondenpoep.
  • De afscheiding een grote verbetering is omdat er keurig uitziet en gaat alleen nog maar mooier kan worden.
  • Het bijzondere kerkje uit 1906 op deze manier beschermd is en daarnaast de zijkant goed bewandelbaar.
  • De situatie is er aanzienlijk op vooruit gegaan.
  • Het pad moet blijven; als er vanuit redelijkheid en billijkheid wordt gekeken is het niet mogelijk om terug te gaan naar de situatie die er was.
  • De afscheiding moet blijven staan uit angst voor ófwel ongelukken met kinderen, ofwel risico met alle wielrenners, fietsers en auto's.

 

en verzoeken

Betrek gemeentegrond bij de kerk zodat het pad behouden blijft, samen met de huidige bewoners zodat Vreeland steeds mooier wordt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Stichtse Vecht 
Petitieloket:
Einddatum:
24-06-2024 
Petitionaris:
Anique van der Linden 

Geschiedenis

Ondertekeningen