You, the petitioner
Tui

Laat het pad naast het kerkje Vreeland blijven zoals het nu is.

213 signatures

Vier jaar geleden zijn de huidige bewoners begonnen met het opknappen van de kerk na jaren van leegstand. Inmiddels 2 kinderen rijker en een enorme verbouwing verder. De kerk is inmiddels bewoonbaar en nú hoogtijd om ook de ruimte rondom aan te pakken. Er is een afscheiding en een verhard pad gecreëerd. De gemeente is op de hoogte geweest van alle werkzaamheden en zijn al jaren in contact met de bewoners. Omdat de erfgrens gedeeltelijk gemeentelijk en deels privé is, is een afscheiding gemaakt op de grond van de gemeente. Vanuit de gemeente ligt er nu een negatief advies en dit zou betekenen dat het huidige pad weg moet en ook de groene afscheiding. Wellicht (zie foto) terug naar de oude situatie. Maar dit is nog niet definitief! Vandaar deze petitie...

Petition

We

gebruikers en andere belanghebbenden van het pad naast de voormalige kerk

 

establish that:

  • Na jaren zonder onderhoud vanuit de gemeente het pad een modderpoel was vol met hondenpoep.
  • De afscheiding een grote verbetering is omdat er keurig uitziet en gaat alleen nog maar mooier kan worden.
  • Het bijzondere kerkje uit 1906 op deze manier beschermd is en daarnaast de zijkant goed bewandelbaar.
  • De situatie is er aanzienlijk op vooruit gegaan.
  • Het pad moet blijven; als er vanuit redelijkheid en billijkheid wordt gekeken is het niet mogelijk om terug te gaan naar de situatie die er was.
  • De afscheiding moet blijven staan uit angst voor ófwel ongelukken met kinderen, ofwel risico met alle wielrenners, fietsers en auto's.

 

and request

Betrek gemeentegrond bij de kerk zodat het pad behouden blijft, samen met de huidige bewoners zodat Vreeland steeds mooier wordt!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Stichtse Vecht 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-24 
Lead petitioner:
Anique van der Linden 

History

Signatures