U, de petitionaris
Ankeringangvoorzijdedeflr

Laat Het Anker niet vallen

362 ondertekeningen

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft plannen om buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk te sluiten. Wij willen dat de gemeente de besluitvorming over Het Anker gaat baseren op een kwalitatieve en financiële vergelijking en pas hierna de functionaliteit van Het Anker ter discussie te stellen.

Petitie

Wij

De vaste gebruikers van buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk.

 

constateren

  • De vaste gebruikers van buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk, vertegenwoordigen 350 inwoners die wekelijks in het Anker zijn om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten uit te voeren of te beleven.
  • Het Anker als buurthuis moet voor ze beschikbaar blijven zolang er geen adequaat alternatief is.
  • De gemeente Alphen aan den Rijn vindt Het Anker niet toekomstbestendig.
  • De gemeente stelt dat Het Anker de huur niet kan betalen.

 

en verzoeken

  • de besluitvorming over de toekomst van de buurthuis te baseren op een kwalitatieve en financiële vergelijking van 3 scenario’s (Het Anker, Rhynenburcherschool, nieuwe buurthuis).
  • pas nadat besluitvorming in de gemeenteraad over de toekomst zijn beslag heeft gekregen en dit nieuwe buurthuis is gerealiseerd, de functionaliteit van Het Anker ter discussie te stellen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alphen aan den Rijn 
Petitieloket:
Einddatum:
14-12-2019 
Petitionaris:
Cathrin van der Werf 
Organisatie:
De Vaste Gebruikers van buurthuis Het Anker 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen