You, the petitioner
Ankeringangvoorzijdedeflr

Laat buurthuis Het Anker niet vallen

362 signatures

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft plannen om buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk te sluiten. Wij willen dat de gemeente de besluitvorming over Het Anker gaat baseren op een kwalitatieve en financiële vergelijking en pas hierna de functionaliteit van Het Anker ter discussie te stellen.

Petition

We

De vaste gebruikers van buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk.

 

observe

  • De vaste gebruikers van buurthuis Het Anker in Hazerswoude Rijndijk, vertegenwoordigen 350 inwoners die wekelijks in het Anker zijn om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten uit te voeren of te beleven.
  • Het Anker als buurthuis moet voor ze beschikbaar blijven zolang er geen adequaat alternatief is.
  • De gemeente Alphen aan den Rijn vindt Het Anker niet toekomstbestendig.
  • De gemeente stelt dat Het Anker de huur niet kan betalen.

 

and request

  • de besluitvorming over de toekomst van de buurthuis te baseren op een kwalitatieve en financiële vergelijking van 3 scenario’s (Het Anker, Rhynenburcherschool, nieuwe buurthuis).
  • pas nadat besluitvorming in de gemeenteraad over de toekomst zijn beslag heeft gekregen en dit nieuwe buurthuis is gerealiseerd, de functionaliteit van Het Anker ter discussie te stellen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alphen aan den Rijn 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-14 
Lead petitioner:
Cathrin van der Werf 
Organisation:
De Vaste Gebruikers van buurthuis Het Anker 
Website:

History

Signatures